Jesenski ispitni rok

Poštovane kolegice i kolege,

u privitku su svi termini jesenskih ispitnih rokova.

Ne bi trebalo biti većih promjena, no, kao i obično, molim da koji puta provjerite da nema nekih izmjena.

Ispiti počinju 9. rujna 2019. godine.

Kako ne znamo koliko će se studenata (a često je to niti jedan) prijaviti za pismeni dio ispita, kod većine kolegija je termin pismenog i usmenog dijela isti, što znači da će studenti tada doći i, u ovisnosti o okolnostima, imati upis ocjene, odgovarati, ili će im profesori reći da pričekaju dok ne završite s pismenim dijelom. Sve ovisi o broju prijavljenih studenata i profesoru. 

Molio bih profesore da, ukoliko trebate poseban dan za usmeni dio ispita, pokušaju  predložiti termin u skladu sa slobodnim terminima koje vide u rasporedu ispita.

Svi studenti koji su preko kolokvija ili na drugi način oslobođeni pismenog dijela ispita moraju prijaviti ispit s datumom pismenog dijela ispita, a dolaze samo na usmeni dio.

Prijelaznici kojima su neki ispiti priznati ne prijavljuju te ispite.

Ogroman je broj kombinacija kod studenata koji nisu položili ispite iz zimskog semestra te se može desiti neko preklapanje ispita. U tom slučaju se konzultirajte s profesorima kod kojih imate ispite.

Ispite ćete moći prijavljivati od utorka, a ispit možete prijaviti i odjaviti do dva dana prije termina ispita. 

Sukladno odluci Stručnog vijeća, studenti koji izlaze četvrti puta (ili više) na isti ispit moraju prvo uplatiti 200 kuna za ispit, pa će tek tada moći prijaviti ispit. Stoga je vrlo bitno odjaviti ispit, ukoliko nećete izaći na isti, jer će se nedolazak tretirati kao pad na ispitu.

Molim i sve studente da podmire svoje financijske obveze. Znajući da je teška financijska situacija, odobravali smo studentima prijavu ispita čak i ako su kasnili s uplatom jedne rate, no sada su već prošli svi termini i studenti koji su "u crvenom"  neće moći prijaviti ispit. 

Ukoliko imate bilo kakovih problema oko prijave ispita to prijavite na tajnik@vhzk, a stavite u cc nsikirica@vhzk.hr. No to morate napraviti prije isteka roka za prijavu ispita.

 

Objavio: Nenad Sikirica
Datum objave: 01.09.2019.
Oznake:
Preporuči:

Linkovi

&